Loopfiets Brabant

Leer Brabant kennen op een unieke manier

Arrangementen

Huur je bij ons een loopfiets of E-fiets, dan kun je ook kiezen voor een van de aanvullende arrangementen. Zo maak je van je fietstocht niet alleen een leuke maar ook een lekkere ervaring.

Theetuin de Pimpernel in Vlijmen

Theetuin de Pimpernel is een sfeervolle tuin met leuke zitjes, terrassen en een veranda, waar je heerlijk kunt genieten en ontspannen. De tuin is prachtig gelegen aan natuurgebied De Moerputten. In de theetuin serveren wij heerlijke koffie en Thee met verschillende lekkernijen. Ook kun je genieten van een kleine lunch of een high tea.

Lees meer
Hoppies in Ammerzoden

Hoppies in Ammerzoden

Tussen Zaltbommel en Den Bosch, in de mooie Bommelerwaard, liggen in het agrarische landschap de speeltuinen van Hoppie’s. Tijdens je fietstocht heten wij jullie van harte welkom op ons terras voor een kop koffie, wat fris of een lichte lunch.

Lees meer
Het Oude Tramstation in Elshout

Het Oude Tramstation in Elshout

De tramlijn ’s-Hertogenbosch – Heusden was een tramlijn die liep van ’s-Hertogenbosch via Vlijmen, Nieuwkuijk en Drunen door Elshout naar Heusden. In Elshout was de halteplaats bij café Tramstation, hier kom men wachten op de tram en ook een borreltje drinken.

Lees meer
De Pannekoekenbakker in Heusden

De Pannekoekenbakker in Heusden

Op uw ontdekkingstocht door Heusden, komt u ongetwijfeld langs de oude kazerne aan de vismarkt. Vroeger was het de verblijfplaats van beroepsofficieren die in Heusden gelegerd waren.
Tegenwoordig vindt u er “De Pannekoekenbakker”.

Lees meer