De Lopifit loopfiets

De loopfiets van Lopifit is een totaal nieuwe manier van verplaatsen. Met de elektrische ondersteuning kost het lopen op een loopfiets je niet meer inspanning dan een wandeling van A naar B. Het verschil is dat je dankzij de ondersteuning met fietssnelheid vooruitkomt, terwijl je je wandel tempo niet aan hoeft te passen.

De loopband waar je op loopt wordt door je loop-activiteit in beweging gezet. Een sensor registreert de bewegende band en schakelt de motor van de fiets in die (net als bij een elektrische fiets) voor de ondersteuning zorgt. Je kunt de band stop zetten en freewheelen. Als je de band stopt of remt, schakelt de motor zich automatisch uit.

Lopen – fietsen zonder inspanning

Doordat de loopfiets je ondersteunt zolang je loopt, kost het je geen enkele moeite om ontspannen te bewegen in iedere situatie. Of je nu wind tegen hebt of omhoog fietst, de Lopifit loopfiets maakt het allemaal even gemakkelijk.

Praktisch en betrouwbaar

Al onze fietsen worden goed onderhouden en zijn uitgerust met een accu waarmee je ongeveer 35 tot 40 kilometer kunt afleggen. Met een dergelijk actieradius kun je dus de mooiste routes afleggen.

Door de juiste versnelling te kiezen, fiets-wandel je met de snelheid die je zelf prettig vind. De maximale snelheid is 25 km/uur en dit allemaal zonder veel inspanning.

Natuurlijk zijn de fietsen voorzien van een veilig remsysteem en deugdelijke LED-verlichting. Ook bij regen is de loopfiets veilig. De rubberen loopband wordt door een speciale antislip laag niet glad en is onder alle omstandigheden prima te belopen.

Hoewel de Lopifit met zijn lengte van 2,30 meter langer is dan een standaard fiets, gaat het besturen van de loopfiets heel soepel. Je zult merken dat je heel snel went aan het fietsen op dit unieke vervoermiddel. Door zijn eenvoudige bediening heb je dus alle aandacht voor je omgeving.