Noord Breda ± 30 km. Al snel fiets je de bossen in. Je komt o.a. door Oosterhout en den Hout.

Logo Rembrandt

Noord-Breda 30 km

De route bestaat uit een afwisseling van de mooie open weilanden en mooi bosgebieden. Op de route bevinden zich diverse horecagelegenheden.
De route begint langs de mooie stad Breda richting het noorden waarbij je niet de drukte in gaat, maar juist kan genieten van het mooie open uitzicht over de weilanden. Na de eerste kilometers te hebben afgelegd kun je lekker lunchen of een drankje doen bij Brasserie Rembrandt om vervolgens je route te vervolgen.
Vervolgens fiets je richting het oosten naar Oosterhout langs het Markkanaal en kun je uiteindelijk het meer Put van Caron zien.
Eenmaal aangekomen in Oosterhout heb je heerlijke plekken om uit te rusten met een speciaal biertje of een koffie na de eerste helft van de route.
Vervolgens fiets je weer richting het zuiden over de Bredasebrug. Aan de rechterkant bevindt zich uiteindelijk het natuurgebied de Vrachelse Heide.
Richting het einde van de route fiets je tussen de bomen van het bosgebied van Boswachterij Dors. Na de route door het bosgebied fiets zul je nog een stukje door Dorst fietsen om je fietstocht weer te eindigen bij het startpunt.