Loopfiets Brabant

Leer Brabant kennen op een unieke manier

Blog

Loopfiets Brabant

Loopfiets Brabant verhuurt loopfietsen om de omgeving van de Loonse en Drunense duinen op een totaal nieuwe manier te ontdekken! Een loopfiets is een fiets met een loopband. Door te lopen op deze band wordt het elektrische aandrijfsysteem in beweging gebracht en loopfiets je met gemak 10 à 25 km per uur. Of je nu wind tegen hebt of een stukje omhoog moet: met de Lopifit kost het je geen enkele inspanning! Naast loopfietsen verhuren wij ook een aantal leuke elektrische fietsen. Op onze website hebben wij alvast 2 leuke routes voor je uitgezet. Voor meer informatie of reserveren bekijk onze website!
Loopfiets Brabant
Loopfiets Brabant2 - 5 - 2021 15:16
Er zijn nog loopfietsen beschikbaar in de mei vakantie, reserveer op tijd!! Alvast een leuke dag gewenst!! Tot ziens bij loopfiets Brabant.
Loopfiets Brabant
Loopfiets Brabant28 - 4 - 2021 5:20
Wil je in de mei vakantie iets leuks doen? Huur dan een loopfiets bij loopfiets brabant.nl
Tot ziens!
Loopfiets Brabant
Loopfiets Brabant14 - 10 - 2020 6:34
Wil je niet binnen zitten in de HERFSTVAKANTIE...ga dan heerlijk loopfietsen in de buitenlucht.
Neem je eigen pick-nick setje mee en geniet van de mooie omgeving. Ga bijvoorbeeld met een klein groepje door de Loonse en Drunense duinen.
Lekker sportief en toch ontspannen. Dat kan...ook met de corona maatregels. Loopfiets Brabant zorgt evt voor een mooie route. Reserveren niet noodzakelijk maar als u zeker wilt zijn van een loopfiets..dan graag reserveren aub.

Graag tot ziens bij LOOPFIETS BRABANT.

groetjes van t team.
Loopfiets Brabant
Loopfiets Brabant4 - 5 - 2020 19:57
Wilt u toch nog iets leuks gaan doen in de mei vakantie, huur dan een loopfiets!!!
Tot ziens bij loopfiets brabant!!
Loopfiets Brabant
Loopfiets Brabant3 - 4 - 2020 16:06
Helaas zijn ook wij genoodzaakt te sluiten tot 28 april ivm t corona reglement. We hopen u daarna weer van dienst te kunnen zijn! Groetjes van t loopfiets team!