Loopfiets Brabant

Leer Brabant kennen op een unieke manier

Blog

Loopfiets Brabant

Loopfiets Brabant verhuurt loopfietsen om de omgeving van de Loonse en Drunense duinen op een totaal nieuwe manier te ontdekken! Een loopfiets is een fiets met een loopband. Door te lopen op deze band wordt het elektrische aandrijfsysteem in beweging gebracht en loopfiets je met gemak 10 à 25 km per uur. Of je nu wind tegen hebt of een stukje omhoog moet: met de Lopifit kost het je geen enkele inspanning! Naast loopfietsen verhuren wij ook een aantal leuke elektrische fietsen. Op onze website hebben wij alvast 2 leuke routes voor je uitgezet. Voor meer informatie of reserveren bekijk onze website!
Loopfiets Brabant
Loopfiets Brabant4 - 5 - 2020 19:57
Wilt u toch nog iets leuks gaan doen in de mei vakantie, huur dan een loopfiets!!!
Tot ziens bij loopfiets brabant!!
Loopfiets Brabant
Loopfiets Brabant4 - 5 - 2020 19:49
Vanaf morgen 5 mei kunt u weer met de loopfiets op pad!! Groepen mogen met maximaal 3 personen tegelijk vertrekken, gezinnen mogen met meerdere personen tegelijk vertrekken. U bent dus weer van harte welkom. Team loopfiets brabant!!
Loopfiets Brabant
Loopfiets Brabant3 - 4 - 2020 16:06
Helaas zijn ook wij genoodzaakt te sluiten tot 28 april ivm t corona reglement. We hopen u daarna weer van dienst te kunnen zijn! Groetjes van t loopfiets team!
Loopfiets Brabant
Loopfiets Brabant22 - 6 - 2018 11:45
Loopfiets Brabant heeft een nieuwe locatie!

De schuur is inmiddels bijna af en de loopfietsen zijn al verhuisd naar het nieuwe adres:

Wolfshoek 58
5154AD Elshout
Ingang en parkeren aan zij ingang (dekkerseweg)
Loopfiets Brabant
Loopfiets Brabant25 - 9 - 2017 19:56
Afgelopen vrijdag was ons jaarlijkse teamuitje. We zijn in Drunen begonnen met een heerlijke lunch. Daarna een rondje van 35km op de Loopfiets Brabant. Onderweg lekker op de koffie bijTheetuin de Pimpernel. Bedankt Toon, voor het geheimhouden...ook nog een ijsje in Heusden. Op naar Vught naar de Ijzeren man voor het oerhollandse spel Ik hou van Holland. En de dag is afgesloten met een heerlijk diner bijBrasserie 155. Het was een topdag!
Loopfiets Brabant
Loopfiets Brabant3 - 8 - 2017 9:39
Wilt u een leuke dag er op uit deze vakantie? Wat dacht u van een dagje met de loopfiets op pad?! Goed te combineren met een drankje op het terras en andere activiteiten.

Kijk op onze site voor meer informatie en onze contactgegevens:
https://loopfietsbrabant.nl/